dinsdag 15 mei 2018

Juliennesnijder

Betaal nooit meer teveel. Julienne is een snijtechniek voor groente, aardappelen of knollen. In dit instructiefilmpje snijden we lange, luciferdunne reepjes van een wortel.


Juliennesnijder voor het in smalle reepjes snijden van bv. Roestvrij staal, geschikt voor de afwasmachine. Afmetingen x x cm.

Wil je jouw groente perfect snijden? Shop hier de juliennesnijder en vergelijk de collectie van Westwing. Komt met een beschermkapje. Dit is nodig want het mesje is erg scherp.


Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Bekijk dan eens onderstaande (vergelijkbare).

En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Staalsoort: roestvast staal: Serie: Professional (Microplane) Slijphoek: 15. Creëer culinaire sensaties met de Julienne Snijder van OXO Good Grips.


Uitstekend geschikt voor pasta en groente gerechten. Bezoek onze winkel in Roosendaal of online. Op zoek naar een snijder? In ons ruime assortiment vind je snijders voor elk budget!


De snijtechniek julienne is de basis voor wat complexere snijtechnieken als brunoise en chinoise. Met deze Julienne snijder van OXO Good Grips snijd je perfecte Julienne strips uit stevige fruit en groenten als courgettes, wortelen, aardappelen, appels of. Ik heb zo’n juliennesnijder van de action voor euro waar je het ook mee kan doen, gaat nog vrij goed hoewel deze me dan wel weer een stukje fijner lijkt.


Japanse schiller uit hoogwaardig staal voor het in julienne snijden van wortels, komkommers, courgette, ea. Met deze professionele juliënnesnijder kunt u zeer makkelijk wortels, courgettes, rode bietjes enzovoorts in mooie gelijkmatige fijne reepjes snijden. Meestal worden hiermee vierkante reepjes of staafjes. Tip De juliennesnijder is echt een ‘must have’ in de keuken.


Je maakt hiermee in een handomdraai courgettespaghetti of een salade van komkommerslierten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts