dinsdag 15 mei 2018

Chocolade tempereermachine tweedehands

Alle bedden shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Indompelen van vruchten, gebak of noten in witte en donkere chocolade. Edelstaal verwarmingsplateau met 2x liter inhoud.


Als grondleggers van het machinaal verwerken van chocolade heeft.

Hier vindt u alle nieuwe en tweedehands tempereermachine advertenties. Ook iets te koop of te huur? Koop of Verkoop chocolade op Marktplaats. Volledig uitgevoerd in RVS. Automatische continu werkende.


Belgische chocolade is bekend tot in de verste uithoeken van de wereld. Als fabrikant van uitmuntende chocolademachines versterkt Prefamac die reputatie.

Tweedehands koffiemachine type Europa Toestel is volledig gereviseer. Bij gebruik van onze site ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Tempereermachines GAMI, voor de ambachtelijke of kleine industriƫle productie van chocolade producten. De tempereermachine T400E is.


De mouleermachine Wheelie van Chocolate World heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding, een ideale m. De chocolade wordt in de charge- tempereermachine verwarmd tot boven de 43°C, of vloeibare chocolade met deze temperatuur wordt in de machine gedaan. Vind de beste selectie tweedehands chocolademachine fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit tweedehands chocolademachine. Info over chocolade tempereermachine. Resultaten van zoekmachines!


Koenen is al meer dan jaar een begrip in de chocoladewereld. De grootste tempereerketel uit het assortiment. Chocolade gewoon laten smelten en afkoelen zal geen glansend. Sephra’s tempereer machine is een innovatieve tempereermachine met een capaciteit van kg, ideaal op de toonbank van gebak winkels, ijssalons en restaurants.


Met La Chocolatiere wordt werken met chocolade kinderspel. De CWis voorzien van een digitale temperatuurdisplay.

Wij leveren professionele machines voor chocolade productie en voor de cacao- en chocolade industrie! Capaciteit van de continu tempereermachines van tot 6. Couverture chocolade smeltbak liter Deze couverture smeltbak is een professionele verwarmer voor chocolade en couverture. De couverture smeltbak kan tot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts