woensdag 25 oktober 2017

Wusthof snijplank

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Wüsthof messen, een verrijking voor je keuken. Alle series uit eigen voorraad! Wij willen dat klanten nooit te veel betalen.


Haal vandaag nog die snijplanken in huis.

Keuze uit een ruim assortiment en altijd uit voorraad leverbaar! Vele aanbiedingen bij bol. Snijplanken koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen.


Als ideale ondergrond voor het snijden en hakken onmisbaar. Een stabiele snijplank mag in geen enkele keuken ontbreken. Met een formaat van x 30.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 23:bestel is morgen thuis! Snel geleverd en volledig assortiment verkrijgbaar. Wusthof snijplank prijzen vergelijken.


Door het hout thermisch te verhitten verandert de structuur van het hout en krijgt. Bezoek onze winkel in Roosendaal of online. Bestel nu een snijplank bij Kookpunt. Meer dan jaar ervaring.


Vanaf €geen verzendkosten. WUSTHOF MAGAZIJNUITVERKOOP! Wij verkopen onze voorraden tegen scherpe prijzen. Een zeer beschermende en effectieve manier van slijpen is het nascherpen met de slijpsteen. WÜSTHOF slijpstenen bestaan uit een hoogwaardige combinatie.


Wordt verkocht wegens over compleet. Vind snijplank op Marktplaats. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor snijplanken aanbied.

Houten snijplank van Karmel, zelfs geschikt voor de Horeca. Deze zware kwaliteits snijplank wordt in De Kookwinkel ambachtelijk vervaardig is nergens anders te koop en kan ook via internet bij ons besteld worden. Onovertroffen Ambachtelijke Topkwaliteit. De enige kookwinkel met al jaar een in het eigen atelier ambachtelijk gemaakt product.


Prijs: € 5: Laguiole.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts