donderdag 12 oktober 2017

Broodtrommel bamboe

Bespaar tot wel via kiesproduct. Onmisbaar in de schooltas! Snelst groeiende plant in ons assortiment. Bestel bamboe in een bak of als haag!


Handige trommel van Point-Virgule om je brood in te bewaren zodat het langer vers blijft (formaat 40x26x20cm).

Kiezen voor bamboe is kiezen voor de natuur! Deze prachtige bamboe broodtrommel is handig en mooi en daarom een aanwinst voor je keuken. Je brood blijft lekker lang vers in deze trommel.


Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor broodtrommels van bamboe. Vele aanbiedingen bij bol.


Gratis retourneren dagen.

Duurzaam en Bio afbreekbaar alternatief voor een melamine broodtrommel. Bamboe Lunchbox voor kinderen Feather. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor broodtrommels aanbied. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Voor 22:bestel morgen gratis bezorgd.


De spork is klein en handig. Ideaal voor onderweg of bijvoorbeeld in de broodtrommel of op kantoor. Kookartikelen op Choozen. Ruime Keuze aan Merken hier. Betaal nooit meer teveel.


Vind jouw perfecte broodtrommel of lunchset bij Xenos. Ontdek ons complete assortiment op Xenos. Meer producten zijn momenteel bij ons en het merk zelf niet op voorraad. Broodtrommel Met Snijplank Metaal Wit.


Ideaal in ieder huishouden met de snijplank deksel.

Simpel, stijlvol en praktisch. Een leuke bamboe lunchbox met appel print en een handige rubberen band om de broodtrommel goed dicht mee te houden. Deze trommel is ideaal voor lunchpakketten en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts