woensdag 25 oktober 2017

Glazen pot met naam

Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Gratis verzending vanaf €30! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Mooie glazen pot te bedrukken met naamlogo voor jouw juf of meester! Ook voor mama, papa, oma of voor de geslaagden.


Verkrijgbaar met verschillende vullingen.

De monding is het gedeelte waar de deksel op de glazen pot wordt gedraaid. Een pot met twist-off sluiting opent u door de deksel een kwartslag te draaien. Laat dan een prachtig glas graveren met eigen ontwerp. Glazen snoeppot rond met metalen. Bovendien bieden vaak zowel de deksel als de zijkant van de pot een handig oppervlak voor het.


Weckpotten en glazen inmaakpotten zijn een kwalitatief. De potten worden afgesloten met een glazen deksel. Sinds enkele dagen circuleert online een e-mail met de titel ‘U ontvangt een KG Nuttela pot.

Naam van laag naar hoog;. Na de pot Nutella, bedrukken we nu iets anders met jouw naam. Keuze uit alle meubelmerken online! Voor de laagste prijs op Beslist. Ontdek onze unieke collectie.


Fles met beugeldop voor het bewaren van olie, dressing of azijn. Wil je bijvoorbeeld een kleine glazen pot om kruiden in te bewaren of ben je op zoek naar snoeppot? Bij ons kan je terecht voor zowel kleine stickers met naam voor op bv. Laat deze glazen drink beker bedrukken met foto,.


In mason jars kun je van tevoren je drankjes voorbereiden omdat de pot heel goed afsluit. Via de optiebalk kan u de naam ingeven. Snoeppotten bedrukken met uw eigen logo of label? Bedrukte snoeppotten met de laagste prijsgarantie!


Groot assortiment bedrukte snoeppotten vanaf stuks. Kies voor een bedrukking met de look van glazen graveren of ga voor. Deze bierglazen bedrukken wij voor je met je naam of een ander ontwerp van jouw hand.


Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts