donderdag 26 oktober 2017

Grote mosselpan

Groot en Klein - XXL Korting - va 24uur Levertijd! Bekijk Het Aanbod Van Mosselpannen Op Cookinglife. Zwarte pan met handvatten en een RVS ran om direct uit de oven op tafel te serveren.


Deze mosselpan is geschikt voor grote porties en de deksel kan gebruikt worden. Kies dan voor de grote mosselpan Black Pearl van CosyTrendy met een doorsnee van cm. Dit vertaalt zich in ruimte voor kg mosselen.

Creëer een echte mosselfeest op tafel met deze professionele mosselpot. Perfect wanneer je eens een keer niet slechts één grote mosselpan op tafel wilt zetten. Info over grote mosselen kopen.


Resultaten van zoekmachines! Deze grote mosselpan is geschikt voor 2kg mosselen en is geproduceerd van hoogwaardig. Gezellig samen mosselen eten in de Gero mosselpan ! Handig: keer het deksel om voor de lege schelpen!


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Wanneer u uw mosselen in een grote pan, zoals een mosselpan , kookt,. Mosselen zijn gemakkelijk klaar te maken in een mosselpan en altijd lekker. Met een grote pan mosselen op tafel ontstaat een Bourgondisch gezellige avond! Vroeger kookte ik de mosselen in een grote soeppan, dat was echt een ramp.


De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Een mosselpan koop je online bij XXLhoreca. Professionele mosselpannen bestellen met een levertijd vanaf uur! Lees alles over de mosselpan ! De mosselpan gebruik je voor het koken van de mosselen.


Dan kun je ook heel goed een soeppan of grote braadpan gebruiken. Verdeel de sjalotten, de bleekselderij, de spekblokjes, het kerriepoeder, de mosterd en de kookroom over grote mosselpannen. Pak de grote pan (liefst een mosselpan maar dat hoeft echt niet) en zet die naast je afwasbak. Gooi alle mosselen in je afwasbak en laat het koude water erop lopen.


Loop ze even na en verwijder eventuele kapotte mosselen. Snijd de prei en de uien in dunne ringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts