donderdag 13 april 2017

Pretecho barendrecht

Je baby zien ontwikkelen? Wij maken een echo voor je. Boek uw Hotel in Barendrecht online. Pretecho HD live 3D video opname met geluid op USB stick. EchoOwn Experience - Papa zelf ook echoën.

Live 3D 4D pretecho in HD met levensechte kleuren, zie je kindje bewegen. Dit aandenken zal hij later ook leuk vinden. Zoek snel naar het bureau in de buurt die het beste bij jou past! We zijn een maand geleden geweest naar de pretecho 2d met geslachtsb epaling min met usb hoe de mevrouw met ons omging was echt absurd.


Woon jij in de buurt van Rotterdam en wil je graag een pretecho van je baby laten maken? Ook geopend in de avonden en in het weekend zonder extra kosten. De enige studio voor pretecho ’s in de omgeving van Capelle aan den IJssel.


Zowel stilstaande 3D als bewegende 4D beelden van uw wondertje.

Reserveer online, laagste prijzen. Hier is een pretecho bij uitstek voor geschikt. Even niet met een medische blik je kindje bekijken maar zorgeloos genieten van de leuke dingen van je zwangerschap. Barendrecht – Willen jullie naast de medische echo’s toch nog een keertje in alle rust jullie kindje zien, dan kan dat bij dé echopraktijk.


We zijn nu weken zwanger, een mooie tijd voor een pretecho ! Of klik hier om zelf een testimonial te schrijven. Maak vandaag nog een afspraak bij één van onze gekwalificeerde echo specialisten. Vanaf 5- Euro heb jij al een pretecho van je aanstaande wereld wonder! Een (3D) pretecho laten maken in regio Zeeland?


Alle beelden met beeld en geluid op DVD met een gratis fotosessie. Maak een afspraak bij de enige pretecho studio in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Open avond en zaterdag, makkelijk parkeren. Een bijzonder moment beleven?


Dat kan met mybabywatcher! Met wie en wanneer je maar wil. Wil jij in contact komen met je ongeboren kindje door middel van prachtige beelden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts