maandag 24 april 2017

Koperen soldeerfittingen

Voor koperen water en gasleidingen in het. Bonfix messing soldeerfittingen voor water en gas. Koperen soldeerfittingen.


U kunt eenvoudig een veilige gas- en waterdichte verbinding maken door middel van de WitWay koperen soldeerfittingen. Info over koperen soldeerfittingen.

Resultaten van zoekmachines! Onze soldeer fittingen zijn in messing en roodkoper verkrijgbaar en geschikt voor gas-, water- en cv-systemen. Ze zijn alleen geschikt i. Roodkoperen soldeerfittingen zijn minder sterk dan messing soldeerfittingen maar hebben wel dezelfde kleur en materiaal als de buis.


Met soldeerfittingen ben je er zeker van dat een fitting goed gedicht is en dat deze niet verslijt. Duurzame koperen fitting. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.

Op zoek naar geschikte messing soldeerfittingen ? Bestel eenvoudig bij PijpFittingenshop. Diverse fittingen verkrijgbaar in vele formaten! Afhankelijk van het gaskeurmerk zijn de fittingen ook voor koperen gasleiding te gebruiken. Wij leveren koperen buizen per meter tot lengtes van meter.


Soldeerfittingen kunnen alleen in combinatie met koperen leiding gebruikt. Ook voor de koppelingen en fittingen. BONFIX soldeerfittingen hebben grote maatnauwkeurigheid en zijn vervaardigd uit hoogwaardig messing.


Een waterleiding is een leiding waardoor water wordt getransporteerd van A naar B. Met een waterleiding wordt meestal de leiding voor het transport van drinkwater. MESSING SOLDEERFITTINGEN SOLDEERFITTINGEN SUPERIEUR IN PRIJS. BPE soldeerfittingen zijn. Over product en leveranciers: Alibaba.


Ongeveer hiervan zijn elektrische draden, zijn koperen strips, en. Lees hier het KlusWijs klusadvies over soldeerfittingen.

Begin altijd eerst met het verwijderen van bramen van de afgezaagde koperen pijp met een platte vijl. De binnenkant van de soldeerfitting kun je al draaiende schuren. Alhoewel soldeerfittingen voor de doe-het-zelver enigszins lastiger te verwerken zal zijn dan knelfittingen, zijn er ook vele voordelen te.


Wellplast wil veel meer zijn dan alleen maar groothandel van technische producten. Vandaar dat we voortdurend investeren in de productkennis, zodat u altijd kunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts