donderdag 20 april 2017

Houten wijnrek aan de muur

Betaal nooit meer teveel. Bestel wijnrekken online. Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO! Grote collectie wijnrekken vind je hier! Wijnrekken tegen de laagste prijzen.


Jij bepaalt hoe je betaalt!

Daarnaast zijn er ook een aantal wand wijnrekken die voor een uniek effect aan de muur zorgen! Dit houten wijnrek is perfect voor wijnliefhebbers die hun wijncollectie willen laten zien. Met SET-UP modules krijgen muren een moderne. Het product is makkelijk aan de muur te.


De vakken aan de zijkanten zijn precies de helft van de vier middelste vakken. De flessen in dit houten wijnrek liggen. Wand wijnrekken voor aan de muur voor een stijlvolle presentatie van uw wijnen.


Deze hangende wijnrekken vanaf € 19.

Leuk houten wijnrek voor aan de muur. Je hangt dit wijnrek namelijk gewoon op aan de muur ! De wijnrekken zijn van hout en metaal en zijn desgewenst aan de muur te bevestigen. Hierbij bied ik een leuk houten wijnrek aan. Eenvoudige wijnrekken voor aan de muur en rekken voor op tafel. Massief houten muur wijnrek.


Kies uit 1producten vanaf €65. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! Een prachtig houten wijnrek om aan de muur te hangen.


U kunt de wijnflessen er rechtop in zetten en tegelijk de wijnglazen er onder in hangen. Leuk wijnrek er kunnen glazen onder hangen en flessen in geplaatst worden. Als je over weinig ruimte beschikt, hebben we smalle wijnrekken die in de kleinste ruimte passen, vrijstaand of aan de muur bevestigd. Mooi wijnrek voor de wijnliefhebber.


Houten maatwerk producten en. Met lange schroeven of slagpluggen aan de muur. Een leuk houten wijnrek om aan de muur te hangen. Het wijnrek is leverbaar in.


De wijnrek bouwtekening is te vinden in mijn bouwtekeningenpakket waar nog eens.

Naast een wijnrek maken kan je dus straks echt aan de slag. Onze landelijke en robuuste wijnrekken zijn een aanwinst voor iedere woonkamer! Wij maken diverse modellen houten wijnrekken.


Modellen die je aan de wand. Stel zelf uw houten wijnrek samen v.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts