woensdag 12 april 2017

Corkcicle wijnkoeler

Snelle levering, Kosteloos retourneren. Grote collectie wijnkoelers vind je hier! Wijnkoelers tegen de laagste prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De ideale wijnkoeler gevonden bij cadeau-cadeau.

Leg hem in de diepvries en plaats in je fles. Geen ijsblokjes meer nodig. Gratis Ingepakt Morgen Thuis. Vries het koelelement voor gebruik in. De wijnkoeler laat rode wijn afkoelen en.


De temperatuur van wijn is van groot belang voor de smaak van wijn. Terwijl een te koude wijn weinig smaak heeft, zal juist een. Met deze handige wijnkoeler zorg je ervoor dat je wijn altijd koud is en blijft!

De fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant geeft. Deze ijspegel houdt je wijn koel. Corkcicle wijnkoeler Kurk. Je legt de corkcicle in de. Naast het koelen van de wijn, zorgt deze.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Maar hij is ook nog eens handig en praktisch. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor wijnkoelers aanbied. Bestel nu online bij Kookpunt. Vanaf euro gratis verzending, snel in huis!


De absolute musthave voor elke wijnliefhebber! CORKCICLE - We make things that cool. Scherpe prijzen, snelle levering. In deze koeler past precies een fles wijn.


Hij is gemaakt van roestvrij staal, driedubbel geïsoleerd en houdt de w. Maar deze wijnkoeler doet nog meer! Is de wijn te koud dan komt de smaak niet volledig tot zijn recht.

Leuk om cadeau te geven of te krijgen, deze corkcicle. Het is een lang koelelement met een kurk, dus je hebt nooit meer onhandige emmers met ijs of vervelende hoezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts