vrijdag 28 april 2017

Houten wijnrek muur

Bestel wijnrekken online. Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO! Laat je inspireren door OTTO. De mooiste woontrends en -stijlen! Wijnrekken, alle soorten en maten.

Modern, rustiek of klassiek. Mooie keukenkasten bij OTTO! Mooi vormgegeven buffetkasten. Vele stijlen nu bij OTTO te vinden! Betaal nooit meer teveel. Grote collectie wijnrekken vind je hier! Jij bepaalt hoe je betaalt!


Daarnaast zijn er ook een aantal wand wijnrekken die voor een uniek effect aan de muur zorgen!

Dit houten grenen wijnrek is geschikt voor. Met SET-UP modules krijgen muren een moderne. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! De wijnrekken zijn van hout en metaal en zijn desgewenst aan de muur te bevestigen. Hierbij bied ik een leuk houten wijnrek aan.


Wand wijnrekken voor aan de muur voor een stijlvolle presentatie van uw wijnen. Deze hangende wijnrekken vanaf € 19. Dit wijnrek Woodstock van eiken hout is een echt stukje design aan je muur. Het houten wijnrek is echte eyecatcher, heel stijlvol, puur en tijdloos. Gratis verzending Vandaag bestel morgen in huis.


Leuk houten wijnrek voor aan de muur. Houten wijnrekken volledig op maat. We maken het op basis van een bestaand ontwerp of naar uw idee! Stel zelf uw houten wijnrek samen v. Kies uit 1producten vanaf €65. Een prachtig houten wijnrek om aan de muur te hangen.


U kunt de wijnflessen er rechtop in zetten en tegelijk de wijnglazen er onder in hangen.

Vind wijnrek muur op Marktplaats. Leuk wijnrek er kunnen glazen onder hangen en flessen in geplaatst. Een leuk houten wijnrek om aan de muur te hangen. Het wijnrek is leverbaar in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts