vrijdag 17 maart 2017

Kruidenrek potjes

Kruidenrekken Van Top Kwaliteit. Bestel kruidenrekken online. Bekijk ons uitgebreide assortiment Potjes. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vele aanbiedingen bij bol.

Gratis retourneren dagen. Zekerheid keurmerk en snelle levering. Met een kruidenpotje bewaar je eenvoudig kruiden en blijven ze langer vers. Vaak worden kruidenpotjes in een set aangeboden, met of zonder kruidenrekje. Een goede kok gebruikt kruiden en specerijen om gerechten pittiger te maken en op een gezonde.


Een kruidenrek met potjes is dan een goede manier om uw gehele voorraad efficiënt en overzichtelijk op te bergen. Ruimtebesparend kruidenrek met potjes op een schaplengte van 17cm, standaard is 360° draaibaar. Materiaal standaard is roestvrij staal (mat).

Ga je een kruidenrek kopen? Bedenk dan goed hoe je deze het beste kunt gebruiken, waar je het kruidenrek naar gaat zetten en wat voor jou het meest praktische. Dit bamboe kruidenrek is geschikt voor zes verschillende soorten kruiden. De kruidenpotjes plaats je met behulp van de magneetjes op het kruidenrek.


DIY leuke kruidenpotjes met krijtstickers. Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO! Ook maken we een mooi, overzichtelijk kruidenrekje voor de kruidenpotjes. Je zocht naar: houten kruidenrek ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Je kruiden netjes bij elkaar in ons edelstalen kruidenrek ! Geur en aroma van de kruiden gaan niet verloren door de goede snelsluitende deksels. Bij mij was het beiden het geval want een heleboel potjes pasten qua maat niet in het kruidenrek en stonden in mijn keukenkastje wat niet echt overzichtelijk is. Info over kruidenrek potjes. Resultaten van zoekmachines!


Aan beide zijden van dit kruidenrek hangen gevulde kruidenpotjes (totaal potjes ). Eén voor afgieten en één voor besprenkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts