vrijdag 17 maart 2017

Popcake stokjes

Op zoek naar een cakepopstokje in een neutrale kleur? Dan zijn deze witte stokjes vast iets voor jou! Wat voor soort cakepop je ook wilt maken, met de witte.


We hebben de cakepopstokjes ook in het groen, blauw en wit. Combineer verschillende kleuren stokjes om een kleurrijk en feestelijk geheel te vormen.

Bij Deleukstetaartenshop kun je lollystokjes kopen voor het maken van heerlijke cake pops en lolly’s. Bestel je lollystokjes online. Cakepops, de nieuwste baktrend!


Prachtig versierde bolletjes cake, net als een lolly op een stokje. Kijk hier voor recepten en handige tips. Papieren lollipop stokjes en rietjes voor het maken van cake-pops. Beschikbaar is diverse maten en uitvoeringen.


Met deze siliconen bakvorm (inclusief bijgeleverde cakepop stokjes ) maak je de lekkerste.

Als echte POPCAKE – fan ken je ze. Doop de stokjes één voor één in de gesmolten chocolade, steek ze vervolgens in de POPCAKES en wacht tot chocolade weer. Tip: Bij Action zijn Popcake stokjes te koop. Voor mij onbekende kunststof, Thermoplast.


Zij kwam op het idee om bolletjes cake op een stokje te zetten en te versieren. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Prik het stokje in het cakebolletje en laat opstijven.


Stap Dompel het bolletje nu helemaal in de gesmolten chocolade. Doop het bolletje in zijn geheel in de Chocoglazuur. Draai het cakebolletje voorzichtig rond zachtjes tikkend met het stokje op de rand van de kom. Cake Pops zijn een soort cakejes op een stokje. Wat een geweldig goede tip!


Vandaag voor het eerst aan het bakken met de popcake maker. Heb een glutenvrij recept met amandel, en die keer ik. Je kunt ook saus smelten in een pannetje en de pops aan een stokje in de chocola dippen.


Doop een uiteinde van een lolly stokje in de gesmolten candy melts en steek dat uiteinde in een bolletje (5cm diep).

Doe dit met alle cake pops. In het pakket zitten ook setjes met stokjes voor je cakepops, een handig draaivorkje en een afkoel en presentatie standaard. Vooral dat laatste is erg handig,.


De bolletjes op de stokjes zetten Smelt de chocoglazuur in een pannetje met heet water en giet de glazuur in een schaaltje. Zo is het stokje ruw en zakt dw cake niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts