woensdag 29 maart 2017

Espresso italiaans

Bestel Nu met je Mobiel Thuisbezorgd. Snel iets lekkers te eten hebben? Bekijk het volledige assortiment en alle aanbiedingen nu online! Espresso met 1 Arabica bonen. Koffie is dé nationale drank van de Italianen en wordt gedronken als espresso , cappuccino, ristretto, lungo of doppio.


Dé Italiaanse koffie is de espresso.

Zo kennen wij het tenminste, in Italië heet het natuurlijk gewoon een caffè. Snelle levering en goede garantie. Het is een tijdje geleden. We weten allemaal dat de beste koffie uit Italië komt, er zijn echter een hoop merken. In dit artikel zullen we de beste Italiaanse merken benoemen!


Online de beste espressomachine kopen met GRATIS verzending? Shop direct Expobar, Wega, La Marzocco, Mahlkoning en Mazzer espresso machines en koffiemolens van. In ons Italiaans koffiehuis kunt u terecht voor heerlijke vers belegde Panini’s, wijnen en cocktails of een heerlijke Aperitivo.

Per seizoen serveren wij wisselende. De echte Italiaanse koffie proef je thuis. Van espresso en cappuccino tot een latte macchiato.


Kijk hier voor de lekkerste Italiaanse koffie van de Italiaanse merken. Je komt in een Italiaanse bar zeer veel verschillende soorten caffè tegen,. Wij adviseren je anders te kijken.


Bent je fan van echte Italiaanse koffie, kies dan voor een espresso apparaat van Saeco, Delonghi of Gaggia. Echte Italiaanse espresso , koffie, drink je uit een echt espressokopje uit Italië. Drink je koffie dus als een echte Italiaan! Geen prijsverschil met Intertaal!


Voor onze koffie streven wij naar perfectie. Italië is een koffie land bij uitstek, de macchiato, espresso en cappuccino komen daar vandaan. Koffiecentrale specialist in online premium espresso koffie. Italiaanse premium espresso koffie online bestellen voor thuis, kantoor en gastronomie.


Maak échte Italiaanse espresso , leer melk opschuimen voor latte en cappuccino.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts