donderdag 2 maart 2017

Bestekbak 51 x 46

Voor 23:besteld = Morgen in huis! Elke maand tot €1- korting! Ontdek de Orgalux bestekbak , gemaakt om perfect te passen in jouw laden! Bekijk Ons Complete Aanbod!


Wij willen dat klanten nooit te veel betalen.

Perfect passend te maken voor gebruik in het. Uw bestek bewaart u natuurlijk in een bestekbak , dat is overzichtelijk en netjes. Hier tonen we alle, in onze webwinkel verkrijgbare, bestekbakken overzichterlijk in afdeling.


Bestekbak Bestekbak , 5-vaks. Makkelijk te verwijderen om schoon te maken. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!


Met deze losse bestekbak deelt u uw lade eenvoudig in.

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Lade-indeling biedt u het grootste assortiment bestekbakken en lade-indelingen van de Benelux. Voordelig en met keurmerk zekerheid. Afmetingen: 51cm breed x 47cm diepte x 6cm hoogte. De foto is een impressie van de bestekbak in zijn algemeen.


Op zoek naar Uitschuifbare bestekbak ? Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Ideaal voor een nette indeling van bestek als vorken, messen,. Lade indeling van Kunststof of hout.


De lichtgewicht kunststoffen bestekbak is eenvoudig schoon te maken. Aan beide zijdes uitschuifbaar tot een maximale breedte van cm. Uitgevoerd in grijs kunststof.


Bezorgkosten: €bij bestelling tot artikelen - Bij bestelling. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van uw zoekterm. Zelf makkelijk op maat te maken.

Maten: hx b2x d460mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts