dinsdag 21 maart 2017

Groente spiraal

Spiraal bestel je in onze webshop. Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Meer ideeën over Groente noedels en Courgette noedels.

Een hartige taart is altijd goed en meestal makkelijk vooraf te maken. Deze spectaculaire spiraal groentetaart is werkelijk een prachtig plaatje om te zien. Leuke manier om groenten klaar te maken. Je kunt er naast de spaghettislierten ook spiralen mee maken. De groentes die je gebruikt mogen gewoon wat dikker zijn en ook harder.


Dit gebeurt handmatig dan wel met behulp van een elektrisch apparaat. Handig, snel en ook geschikt voor de wat grotere groenten. Een gezonde levensstijl is vandaag de dag een trend in onze maatschappij.

Met deze spiraalsnijder maak je van groente of fruit slierten in. Deze roestvrijstalen spiraalsnijder is een heel handig apparaat om snel en makkelijk fruit- en groentesliertjes. Zo hou je een vervelend groot stuk van je groenten over bij dit product.


Ook al heeft hij een kapje dat je in het uiteinde van de groente kunt prikken,. Deze prachtige spiraal groentetaart maak je met plakjes hartig taartdeeg en is een mooie combinatie van verschillende gezonde groentes zoals winterpeen, courgette en. In diverse merken verkrijgbaar!


De Spiral Slicer Spirooli is een unieke 3-in-spiraal rasp waarmee je heerlijke pasta, spaghetti, chips en noodles van de meeste groenten en fruit kunt maken. Deze groente spiraal taart is niet alleen heel spectaculiar om te zien. Hij is ook heel erg lekker door de combinatie met de gekruide kruidenroomkaas. Ik doe het graag en veel. Dan is het : Move over geldautomaat en pin ik vrolijk verder op Pinterest.


Kijk even welke groenten je nog hebt en combineer ze tot een kleurrijke salade. Een lekkere combi is bijvoorbeeld biet, wortel en komkommer. Het is een waar kunstwerk op tafel en smaakt ook nog is lekker. De techniek om groenten te ‘spiralizen’ is een ware hype. Dankzij het open ontwerp kun je er zowel ronde als lange groente in snijden.


Groente spaghetti van courgette met pesto, zongedroogde tomaatjes en olijven.

Super lekker, gezond en vegetarisch!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts