vrijdag 22 juli 2016

Podoloog hillegom

Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Podologiepraktijk J. Er zijn nog geen waarderingen geplaatst. Bezoek onze Podozorg praktijk in Hillegom. Deze praktijk wordt geleid door (register) podoloog Jaap Plas. Uitsluitend bij de Stichting LOOP. Vind een podoloog in Hillegom , bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter.


Indien u last van voet-,knie-, heup of rugklachten heeft kan de Register Podoloog wellicht iets voor u doen. Erkend Registerpodoloog AB Stichting Loop. Podotherapie praktijk Voettech te Lisse is gespecialiseerd in correctiezolen (orthotics). De podiatrist maakt gebruikt van current internationale technieken. Ik ben gespecialiseerd in de verzorging.


Podo Praktijk is aangesloten bij stichting LOOP als Register Podoloog en Podoposturaal Therapeut. Hierdoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars, afhankelijk van uw. Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak.


U kunt ook zonder verwijzing van uw huisarts of medisch specialist een afspraak maken met Podocentrum Nederland. Maak nu online uw afspraak. Naast mijn werkzaamheden als podotherapeut ben ik, voordat ik me volledig op (sport)podotherapie ging richten, ook jaar als fysiotherapeut.


Nadat u een afspraak met ons heeft gemaakt ontvangen wij u in onze praktijk voor podologie op één van onze locaties. Het juiste adres vormen voor eenieder die behandeling aan de voeten nodig heeft, dát was ons motief voor het opzetten van dit Voetencentrum. Fysiotherapie Elsbroek is een praktijk die werkt vanuit locatie’s. Iedere locatie heeft zijn eigen specialisaties.


Bij Podotherapie van der Pas kunt u al meer dan jaar terecht voor al uw voet- en loopproblemen, rug-, knie- en. Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.


Hillegom Leidsestraat 1C Leerdam Industrieweg Apeldoorn Lange Amerikaweg Puth-Schinnen Kerkweg 1Weesp Rijnkade Eindhoven Leenderweg 174: Schagen. Hallux podotherapie Hoofddorp. De podotherapeut voor al uw klachten in Hoofddorp.


Alle voetzorg onder één Dak. Wij verzorgen lessen Aikido in Hillegom , Lisse, Nieuw-Vennep, Noordwijkerhout voor jeugd en volwassenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts