vrijdag 8 juli 2016

Eierkoker voor 2 eieren

Kies uit ons ruime assortiment. Vandaag bestel morgen in huis! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Eierkokers. Jij bepaalt hoe je betaalt! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Met een eierkoker kun je je eieren precies zo koken als je wilt,.

Geschikt voor eieren ;. Steba EKeierkoker hoef je niet langer een pannetje tevoorschijn te halen voor dat gekookte eitje. De eierkoker kookt één tot twee eieren van maat S tot XL. Een handiger eierkoker voor eieren die ook eventueel gepocheerde eieren of omeletten kan maken.


Ik heb deze van iemand gekregen maar weet niet hoe je hem moet gebruiken. Heel simpel, van plastic en voor slechts ei. Er zijn natuurlijk meerdere.


Te koop elektrische eierkoker voor eieren , de eierkoker was van mijn schoonmoeder, ze heeft deze vorig jaar gekocht maar ze gebruikt. AH Eieren bestel je online op ah.

Specificaties: Gemaakt van duurzaam PP, praktisch, wat ideaal is voor het koken van eieren in de magnetron. In het grote waterbad van liter biedt de elektrische eierkoker plaats voor maximaal eieren die gescheiden kunnen worden. Deze mini- eierkoker van het merk WMF is zeer compact en dus plaatsbesparend. Kunststof eierkoker voor eieren per sessie. SILVERCREST Eierkoker (Wit) Bij Lidl.


Acties en nieuws voor consumenten,. De magnetron eierkoker voor eieren is ideaal voor het gezin wat in de ochtend houdt van een lekker eitje. Elta Eierkoker Rvs Voor Eieren. Met deze speciale eierkoker zijn je eieren binnen enkele.


Das een partij voordelig. Koop huismerk in de aanbieding. Het is nu een eitje om een eitje te koken met deze Magnetron Eierkoker. Altijd een perfect eitje bij het ontbijt? Of je nou een voorkeur hebt voor hardgekookt of zachtgekookt, dat maakt met.


Wij beschikken over een groot assortiment Eierkoker. Bestel online uw Eierkokers voor 22. Een eierkoker maakt eieren koken stukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts