donderdag 28 juli 2016

Diepvries mango

High service, Low pricing! Nu 1ste verzending gratis! Dus geniet intens van onze vriesverse mango. Bestel MANGO BLOKJES uit Fruit diepvries voor de food professional bij HANOS Horeca Groothandel.


Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen.

Het lekkerst zijn ze vers gesneden in fruitsalades, in smoothies of als bevroren snack. De voordelen en nadelen van fruit uit de diepvries. Is het een volwaardig alternatief voor vers fruit?


Kortom, varieer in fruit en leg een voorraad diepvries fruit aan. Diepvries aardappelproducten. Ik gebruik altijd bevroren mango en daar dan een laag vanilleyoghurt overheen. Doe het fruit weer terug in de diepvries en bewaar het als het even kan niet langer dan drie maanden.


Bovendien is mango cholesterolverlagen goed voor je hui goed voor.

Kortingen (10) Rode Prijzen (29) Producten. Boni Selection (335) Bio (14) Nieuw (8) Aangepaste voeding. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bezorgd wanneer jij wilt! Beneden Boven Toevoegen aan.


Met drie recepten voor een snelle chutney, een van groene mango ’s en rijpe mango. AH beeft biologisch diepvries fruit, alleen niet altijd helaas. Doe 3ml Optimel drinkyoghurt mango passievrucht en 1gram diepvries mango blokjes in een blender. Mixen tot een gladde mango lassi.


In een goed gesloten plastic zakje of bakje kun je de vrucht tot maanden in de diepvries bewaren (minimaal -18°C). Ook benieuwd naar hoeveel calorieën er in mango stukjes diepvries zit? Of meer specifiek hoeveel vet, suikers en koolhydraten er in mango stukjes diepvries zitten? En we beginnen deze week met de diepvries.


Met diepvries fruit maak je deze eenvoudige framboos mango smoothie in een handomdraai. Mango ’s worden echter ook ver. Haal je ingevroren smoothie een avond van te voren (rond 20u) uit de diepvries en laat deze (buiten de koelkast) ontdooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts