donderdag 21 juli 2016

Koffie aanstamper

Bestel in de officiële illy shop. Geniet thuis als in de koffiebar. Betaal nooit meer teveel. Helaas is dit product niet meer verkrijgbaar. Bekijk hier onze nieuwste modellen.


Zet elke dag een authentiek kopje koffie met het espresso apparaat EC 155.

De RVS boiler heeft een pompdruk van bar en dit retro espresso apparaat heeft een geïntegreerde koffie-aanstamper. Door de filterhouder met nieuwe ‘Super Crema. Zoals eenvoudig met een koffiekan, traditioneel met een ibrik, of modern met een espresso apparaat.


Koffie zetten kan op verschillende manieren. CD is geschikt voor zowel gemalen koffie als ESE-servings. Hij heeft een uitneembaar lekbakje en een geïntegreerde koffie-aanstamper en een.


Elke dag worden meer en meer mensen verliefd op koffie met een hoge kwaliteit. Om geld te besparen of omdat het gewoon makkelijk is, kopen veel enthousiastelingen. Espressomachine, koffiezetapparaten, pistonmachines en volautomaten.

Kookpunt heeft alles op het gebied van koffie , machines en accessoires. Voor thuis of op kantoor. Breng elke ochtend uw ontbijt door in stijl met een heerlijke kop koffie. Het Icona Espresso apparaat ECO 311.


W is zeer eenvoudig in gebruik en de. Hiernaast is er een aan- en uitschakelaar, uitneembaar waterreservoir, uitneembaar lekbakje en geïntegreerde koffie-aanstamper. De filterhouder is geschikt voor zowel gemalen koffie als ESE-serving;. Geïntegreerde aanstamper zorgt voor espresso van hoge kwaliteit. Bereid moeiteloos de lekkerste cappuccino of espresso!


B espressoapparaat mixt stoom,. Met dit espresso apparaat zet u elke dag een authentiek kopje koffie. Het espresso apparaat EC 153. B is geschikt voor gemalen koffie.


Niet geschikt voor: koffie zetten voor grote groepen,. Wat doet een tamper ( aanstamper ), wat voor soorten heb je? Hoe druk je de koffie het beste aan?


Is een vlakke of juist een convexe tamper beter?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts