maandag 25 juli 2016

Courgette pasta machine

Maak verse pasta in stappen. Philips pastamachine vinden. Spaghetti, tagliatelle of koekjes? Pastamachines Van Top Kwaliteit. Uur Besteld = Morgen In Huis!

Jij bepaalt hoe je betaalt! Bespaar tot wel via kiesproduct. Courgetti is pasta gemaakt van courgette. Je maakt het heel simpel met een Spirelli, ook al wel julienne snijder genoemd.


Deze pasta is skinny en gezond. Info over courgette pasta maker. Resultaten van zoekmachines!

Als je geen gewone pasta kunt of wilt eten en op zoek bent naar een gezonder alternatief, zonder granen, maak dan eens pasta van courgette. Onder andere deze groentetaart met heerlijke verse groenten. Haal het pastadeeg door de pastamachine. De GEFU Spirelli Spiraalsnijder ( courgette spaghetti snijder) is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en werkt perfect voor het maken van courgette spaghetti.


Laat de blokjes courgette meestoven met de andere groenten. Zet kort nadien het deksel op de pot en laat de saus sudderen op een zacht vuur. Gemakkelijk zelf bv courgette spaghetti maken. Peen snijdt hij ook moeiteloos in mooie reepjes. Redelijk goed schoon te maken, zodra je hem maar gelijk na gebruik.


Grote collectie pastamachines hier! Een review van een pastamachine met als heerlijke resultaat het recept voor een Tagliatelle aglio olio e peperoncino. Het enige wat je nodig hebt is eieren, olijfolie, zout, bloem en niet te vergeten een pastamachine.


Ga dan voor het recept met courgette. De eerste manier is met behulp van een pastamachine. Daarnaast kun je verder nog experimenteren met de noten die je toevoegt.

Place the courgette ribbons into boiling water for seconds and drain. Op zoek naar een recept voor courgette pasta ? Verruil je spaghetti voor courgetti en je hebt een diner vol vitaminen, zónder koolhydraten. Uit het boek: Pascale Naessens - Puur eten dat je gelukkig maakt.


In dit recept vervangt Pascale de spaghetti slierten door courgette , bijzonder lekker, beter vullend. Halveer de meelbal en rol het deeg met de pastamachine of met de deegroller op een met bloem bestoven werkvlak dun uit in 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts