woensdag 1 juni 2016

Glazen pot met kraantje

Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. A-Kwaliteit Kranen voor zeer lage prijzen. Bestel nu online en profiteer! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Serveer deze zomer in stijl je gekoelde dranken, Sangria of andere verfrissende dranken met deze Liter Drankpot met. Deze koffiemachine met twee warmhoudplaten wordt geleverd met glazen kannen van elk 1.

Deze machine heeft een doorlooptijd van 5-minuten. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor glazen potjes aanbied. Glazen pot met kraantje liter van het merk. Drankdispenser cactus met kraantje 4ltr.


Wat een grappig idee, deze pot met kraan. Pot met kraantje 5L assorti van het merk. Ik hoop dat je er nog een paar bij vindt!


Deze grote glazen pot is ideaal voor heerlijke drankjes op een zomerse dag.

De pot is erg stevig en het kraantje zit op een stevige manier vastgeschroefd maar kun je ook makkelijk verwijderen om hem. Een mooie, glazen limonadetap met kraan. Een glazen limonadetap met een inhoud van 3. De tap heeft een metalen draaideksel en een kunststof kraantje. Het glas heeft een reliëf met kleine bolletjes.


Gratis verzending vanaf €30! Keuze uit alle meubelmerken online! Voor de laagste prijs op Beslist. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! Das een partij voordelig.


Koop huismerk in de aanbieding. Zo goed als nieuw Ophalen. Deze limonadetap is ontzettend leuk te combineren met onze glazen melkfesjes.


De monding is het gedeelte waar de deksel op de glazen pot wordt gedraaid. Een pot met twist-off sluiting opent u door de deksel een kwartslag te draaien. Zeer handig voor je eigen gemaakte sapjes!


Gebruik deze wijn en waterglazen zonder voet tijdens een chique diner.

Een set bestaat uit glazen met een inhoud van cl. Pot cactus met kraantje 4ltr. Vind jouw kraan in onze unieke collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts