woensdag 15 juni 2016

Glazen karafjes

Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf €30!


Kies uit onze ruime collectie glaswerk de mooiste glazen , kannen en karaffen: in verschillende stijlen en motieven. Op zoek naar wijnglazen, kleine karafjes of waterglazen?

De mooiste glazen en karaffen koop je bij Xenos. Koop of Verkoop karafjes op Marktplaats. Vind de beste selectie glazen karafjes fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit glazen karafjes voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Welkom in de webwinkel van Kristalglas.


Kristalglas is leverancier van hoge kwaliteit Bohemia kristallen glazen zoals: grote wijnglazen, champagneglazen, whiskyglazen. Wat kleinere maat glazen karafje met een plat geslepen dopje, stopje. Heeft een mini chipje in de rand van de fles.


De glazen dispenser, met een inhoud van liter, heeft de vorm van een barrel en is voorzien van een tapkraantje.

De dop, kan ook gebruikt worden. Te koop, set glazen met de bijpassende karaf, van pools loodkristal. Hoogte karaf met glazen stop cm. Wel een chipje langs de rand.


Niet zo storend en ik heb de prijs er op aangepast. Glazen karafje met Bloemetjes. Combineer je aankoop eventueel ook met glazen en maak er een compleet geschenk van. Met deze hippe sapkan tap je heel gemakkelijk een heerlijk drankje in je glas. Handig tijdens een feestje.


Shop op Etsy voor unieke en handgemaakte aan glazen karaf gerelateerde items,. Set van handgemaakte glazen karafjes met pipetje voor het doseren van olijfolie en azijn. Verrassend op tafel zodat uw gasten zelf naar smaak broo salade of.


Art Deco Stijl glas in loo €6-. Glas in lood met beschildering, €9-. Vintage olie en azijn karafjes , €1-.


Wijn decanteren is het overschenken van wijn in een glazen karaf om het bezinksel van de wijn (droesem) te scheiden of om jonge wijn te laten ademen zodat de wijn.

Karafje voor olie of azijn € 50. We hebben altijd veel antiek en oud glaswerk in voorraad , van een leuk oud glaasje van euro,. Met de Dutchbone Vino wijnkast gaan jullie een boel gezellige avonden beleven!


Deze Casablanca kan glazen fles is zeer geschikt om water of sap in te serveren bij een diner of op een zomerse tafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts