dinsdag 7 juni 2016

Professionele melkopschuimer horeca

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Bedrukte labels voor je bagage. CookCo: dé Online kookwinkel van Nederland. Bestel voor 22u morgen in huis! Alle prijzen vergelijken.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Deze professionele melkopschuimer van LattePremio is de ideale melkschuimer te gebruiken in kleine kantoren, horeca of thuis voor de echte koffiefanaten. Met een druk op de knop altijd een constante hoge kwaliteit melkschuim. Met de de Lattiz is een professionele horeca melkopschuimmachine kan dit. Inductie melkopschuimer van Bartscher is een professionele horeca melkopschuimer. In een mum van tijd heeft u heerlijk stevig melkschuim voor uw koffie.


Melkopschuimer Severin Lit. Snelle levering deskundige klantenservice uitstekende garantie van hattem horeca levert betaalbare en professionele. Slagroomspuit van Hendi geschikt voor elke type horeca gelegenheid.

Inclusief roestvaststalen spuitmondjes. Specifaties: - Maakt heerlijke slagroom, mousses. Zo heeft het Amerikaanse tweegroeps apparaat van Diamond alle functies in huis voor de professionele horeca omgeving. Uw specialist in alle types horeca koffiemachines en espressomachines. Professioneel advies, installatie en onderhoud.


Ontdek onze merken op onze website. Segafredo Linea Bar concept voor de horeca. Wij bieden u alles wat u van een professionele partner in business mag verwachten. Non-food voor de professionele horeca. Bezorgd wanneer jij wilt!


Zeer professionele melkopschuimer speciaal voor Coffeeline koffiemachines. Met deze opschuimer kunt u de perfecte melk opschuimen voor uw koffie. BTW en is daarmee een van de laagst geprijsde professionele melkopschuimers in de. Aeroccino: professionele melkopschuimer van Nespresso Het bekende koffiemerk Nespresso maakt de mooiste koffiezetsystemen en biedt daarbij koffiecups aan om een. Semi professionele koffiemolen ;. Koffiebonen voor in de horeca of op.


Met deze speciaal voor u geselecteerde melkopschuimers maakt u in een handomdraai uw.

Een melkopschuimer koop je online bij XXLhoreca. Van Hattem Horeca BV biedt een zeer ruim assortiment horeca en grootkeuken apparatuur aan tegen normale prijzen. Naast deze overzichtelijke en gebruiksvriendeli. A merken horeca koffiemachine of espressomachine koopt u online!


Wij bieden scherpe prijzen aan voor horeca espressomachine(s) - gratis installatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts