donderdag 30 juni 2016

Glazen theelepeltjes

Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf €30! Ontdek onze unieke collectie.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Bekijk nu ons aanbod aan Functionele thee.

Andere bestekonderdelen om niet te vergeten: messenleggers, een kaasmes, theelepeltjes , amuselepel,. Roerstaafjes handgemaakt van speciaal glas ! Deze glazen theelepeltjes uit het atelier van Glashangers zijn uniek in Nederland. Elk roerstaafje is een klein.


Vier stuks in verschillende kleuren. Verzilverde theelepeltjes € Winkelwagen 0. Vintage en antiek porselein, keramiek, glas en bestek. Serviezen en serviesdelen.

Prijzen en voorbeelden as in glas verwerken. En als je geen glas hebt neem je een theelepeltje water. Iedereen heeft wel een theelepeltje. Een theelepeltje is heel klein en het vuur is enorm,. Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made.


Exclusieve handgemaakte glazen roerstaafjes. Unieke éénmalig gemaakte kunstwerkjes voor in je theeglas! Glasfusing uit eigen atelier! Meer ideeën over Werkplaats. Diverse zilveren en verzilverde theelepeltjes onder andere een theelepel met graveertop zodat u uw eigen initialen kan laten graveren.


Plastic roerstaafjes en koffielepels. Sommigen met een schroevendraaier, pen of potlood. Wij liever met een koffielepel van plastic of een. Dit glas kan ook in de vaatwasser, zo heeft de leverancier mij verzekerd.


Klik hier om direct het artikel te bekijken. Theelepeltje Prijs € per stuk ;. Bodum Design - Make taste, not waste.

In plaats van een theelepeltje worden om te roeren ook wel roerstaafjes van glas of plastic gebruikt. Ik leer je hoe je werkt met de verschillende soorten glas ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts