donderdag 7 april 2016

Vispan inductie

Haal vandaag nog die inductie vispannen in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Snelle levering en gratis verzenden vanaf €200. Deze pan is daarnaast ook geschikt voor inductie.


Info over vispan voor inductie.

Resultaten van zoekmachines! Deze speciale vispan is voorzien van een sandwich bodem waardoor de warmte erg goed geleid wordt. Dit is een vereiste voor het bakken van vis. De werking is hetzelfde,.


Een vispan is een ovaalvormige koekenpan. Verschillende soorten vispannen , ook geschikt voor inductie. Bekijk hier ons professionele vispannen.

De Gastroguss ovale vispan heeft een diameter van cm. Vispan online kopen bij HorecaRama. Door de ovale vorm is de vispan ideaal voor het bakken van vis. Een grote vis kunt u in zijn geheel bakken in de pan.


Deze fijne vispan is met de hand gegoten van aluminium en heeft een. Voor het bereiden van uw vis op de juiste manier gebruikt u een echte vispan. Kookexpert biedt vispannen voor ieder type kookplaat, van inductie tot halogeen.


De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie. De pannen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen,. De vispannen van Webshop De Groene Pan, met uitstekende anti-aanbaklaag, hebben een bevorderend effect op uw gezondheid en uw eetlust. Vanaf euro gratis verzending, snel in huis!


Bestel nu online bij Kookpunt. Demeyere Dursalide vispan bakt niet aan. Coolblue: alles voor een glimlach. Vandaag bestellen = morgen ontvangen!

HorecaTraders, uw groothandel voor professionele horeca apparatuur en keu. Ovale vispannen vind je op HorecaTraders. Inductie Tri Ply Pannen Aanbieding. Nu Met Een Gratis Professionele Messenset t.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts