woensdag 13 april 2016

Boerenbont boch

Jij bepaalt hoe je betaalt. Ook als we het thuis ophalen. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Betaal nooit meer teveel.


Uitzonderlijk en zeer uitgebreid traditioneel basisservies, handbeschilderd.

Eén van de zeldzame overgebleven Europese ‘basics’. Kan met gemak in de vaatwasser, alle delen zijn altijd zo goed als nieuw! Boerenbont Boch - Verzamel boerenbont. Kijk hier voor ons aanbod. Royal Boch Classic Ivory.


Exceptional and very extensive traditional basic service, hand-painted. First made over a century ago.

One of the rare remaining European basics. Voor 23:bestel is morgen thuis! Door zijn lange geschiedenis is iedereen wel bekend met de roo groen en blauwe print. Tijdloos, uniek en onsterfelijk!


Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen. Dit servies is van aardewerk en is handgeschilderd. Door de crème kleurig basis en tijdloze vormen past het in elk interieur. Shop online bij Tafelenkeuken.


Al ruim 1jaar de bekende theekopjes, suikerpotjes, borden en jus-schaaltjes. Van een kopje tot de nieuwste collectie weckpotten. Mogelijk is het houten dekseltje zelf gemaakt, pinnetjes lijken een beetje los te zitten. Oma heeft het op haar geweten. Zij maakte het bruidspaar gelukkig met een boerenbont servies van het Belgische Boch als bijdrage aan de uitzet.


Ik heb wat boerenbont servies van mijn opa en oma. Zij doen dit weg, dus ik verkoop het voor hun.

Ik heb van :made by Boch Belgium een theepot, twee ontbijtbordjes. Zie de afbeeldingen voor het merkje. Bekijk deze pin en meer op boerenbont van alidroge.


De camping heeft zeer ruime plaatsen en is geschikt voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts