dinsdag 5 april 2016

Tristar ov 1415

Gratis verzending vanaf €30! Groot assortiment online. Meld je aan voor de nieuwsbrief! Gebruik de Store Locator. Xenos website en profiteer!

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Shop direct tristar barbecues online. Beslist de laagste prijzen. De RVS oven heeft een inhoud van liter. De twee Quartz elementen hebben.


De temperatuur is handmatig in te stellen tot maximaal 250° C. Ideaal voor kleine hapjes en. Online of in één van onze winkels.

Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Coolblue: alles voor een glimlach. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Resultaten van zoekmachines! Bereid in een handomdraai uw favoriete gerechten!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Tristar OV prijzen vergelijken. Dingen waar je blij van wordt! De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Deze liter oven bakt, toast en grilt kleine gerechten. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! Foto vergroten Omschrijving. Voor iedereen een voordeel.


Compacte oven met een inhoud van Liter, analoge timer en een. Deze convectie oven, met een inhoud van L, is geschikt voor grillen, bakken en toasten. De oven is voorzien met 5.

Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts