woensdag 27 april 2016

Pastaborden wit

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Alle pastaborden vind je op beslist. Bestel simpel jouw servies online. Pastaborden koop je eenvoudig online bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.

Vele aanbiedingen bij bol. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor pastaborden, wit. Zoekt u als echte pasta liefhebber pastaborden voor uw favoriete gerecht?


Dan bent u bij Cookinglife aan het juiste adres! De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Voor 22:bestel morgen gratis bezorgd.


Doordat het pastabord klassiek wit is past deze bij elke eettafel.

CookCo heeft elegante pastaborden die met een effen witte kleur ervoor zorgen dat de overheerlijke pasta’s op het bord opvallen. Het servies Dublin is gemaakt van aardewerk. Het bijzondere aan dit servies is dat het multifunctioneel te gebruiken is.


Van dinerborden en ontbijtborden tot pastaborden en kommen:. En van effen witte borden tot aan borden met prints en kleur. De pastaborden zijn er in verschillende maten en kleuren. Een schuin pastabord in wit of andere kleur geeft de tafel een feestelijke presentatie.


Vervaardigd uit porselein. Nu in de aanbieding voor maar € 50. Kijk dan eens tussen de witte en crèmekleurige moderne borden. Churchill Super Vitrified pastabord 30cm wit Omschrijving product duurzame, maar moderne pastaborden , belichamen de klassieke ingetogen elegantie van het churchill. Royal Doulton pastabord.


PASTABORD WIT D26CM TEKST, PASTA KLEUR. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze. Circles pastabord waarin ook mosselbereidingen heel mooi uitkomen.


Het bord is vervaardigd uit wit porselein met charmante uitstraling. Vandaag besteld = Morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts