maandag 4 april 2016

Oud slagers hakblok

Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! Heb hier een oud origineel slagers hakblok dat voorzien is van wielen (en een rem) en dus verrijdbaar is en daarom erg handig in. Info over oud slagers hakblok. Resultaten van zoekmachines!


Mooi oud stoer houten hakblok ! Prachtig decorative slagers hakblok.

Gemaakt van massief hout omslagen met ijzeren banden. Oud dubbelzijdig hakblok. Je kunt hem dus los in de ruimte zetten omdat hij rondom is afgewerkt.


Super gaaf in een (buiten)keuken, restaurant! Wij maken uw hakblok op maat, Nergens uw gewenste hakblok kunnen vinden? De groothandel voor slagers die op zoek zijn naar ene hakblok of een hakblok op maat. Sommige items die wij vinden, hebben echt het WOW-effect.


Helemaal authentiek, met de juiste. Hakblokken koopt u bij XXLhoreca!

De oersterke hakblokken uit ons assortiment zijn ideale werkbanken voor slagers en chefs. Zoekt u naar een hakblok met verstelbare voet? Superzwaar,ook leuk als decoratie. Leuk klein oud hakblok voor als je niet zoveel ruimte hebt. Kijk ook op al onze andere advertentie s. Klik op de oude foto voor een recent plaatje of.


Elk hakblok is voorzien van een onderstel met kunststof pootjes en heeft een werkhoogte van cm. Blokvlak is onderdeel van Delmo Techniek. Van oorsprong werd het vlees en de botten allemaal aan stukken gehakt op een hakblok. Slagers hadden thuis vaak in de kelder gemetselde. Zonder een hakblok kan een slager niet.


Grote stukken vlees moeten in kleinere porties worden verdeeld en als er in zo’n stuk vlees botten en gewrichten zitten dan. Nog minder slagers beginnen een eigen onderneming. Houten hakblokken van kopshout of langshout. Op maat hakblok mogelijk.


Wij zijn tevens een groothandel en fabrikant. Slagerij Schipper is een volambachtelijke slagerij met een eigen vleeswarenproductie en eigen worstmakerij. Wij kopen ons rundvee levend in en laten het slachten bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts