woensdag 4 maart 2015

Patat zonder olie

Beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Vandaag bestellen = morgen in huis! Olie bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Ik testte de Philips Airfryer: wat een fijn apparaat!

Wie had jaar geleden gedacht dat we ooit patat konden bakken zonder gebruik te maken van overbodige en overmatige olie en vet. Waar het Yesforum stopte, gaan wij. Info over frites bakken zonder olie. Resultaten van zoekmachines! Ben jij op zoek naar een heteluchtfriteuse?


Kies je voor een Philips Airfryer, een Tefal Actifry of een ander merk? Wij geven je graag advies.

Vetvrij frituren doe je met een hetelucht friteuse. Zoals een Philips Airfryer. Frituur zonder olie of vet maar net zo krokant. Je kunt deze frietjes in de Airfryer afbakken zonder extra olie toe te voegen. Oh neee, deze ‘ patat frites’ is het echt niet.


En je hoeft de patatten ook niet te laten zwemmen in suiker, olie , en zout. We willen olie kiezen die pas bij hoge temperatuur gaat. Een eenvoudig patatje mét kan een ware delicatesse zijn. Vervang olie of vet al eerder als de geur ervan erg sterk wordt,. Ovenfriet wordt zonder vet bereid.


Het vetgehalte van de patat gemaakt met de Airfyer is het laagst in vergelijking tot. Met de Philips Airfryer kun je frietjes en snacks bereiden vrijwel zonder olie. Oh nee, inderdaa echt gezond is het natuurlijk nooit. Dat klinkt heerlijk toch, heerlijke knapperige patat zonder dat deze volgezogen zijn met olie. De hete lucht circuleert door de pan waardoor de patat en snacks zonder olie of vet gaar en krokant worden.


Zo bakken wij ook patat , heb je echt geen.

Gezonde frietjes met avocadodip. Dan kunnen ze zonder verdere toevoegingen in de Airfryer. Zonder olie of zout, uit de oven. Bak de frieten in de olie minuten voor tot ze mooi goudgeel.


Patat bakken is niet moeilijk,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts