vrijdag 20 maart 2015

Afvoer wasmachine droger y stuk

Service met een smile, Wasdroogcombinaties tegen de laagste prijs. Direct uit eigen voorraad. Ontdek het nú gratis in de testresultaten! Gratis bezorgd en je oude wasmachine nemen we mee. Y - STUK AFVOER - Verbindingsset.


Bijvoorbeeld de afvoerslang van je wasmachine en die van je droger.

Ideaal want zo loopt het water van beide apparaten direct weg. Maar ja de vaatwasser staat in het midden en de droger links en de wasmachine rechts. Met deze verbindingsset maak je eenvoudig een tweede aansluiting op een afvoer. Erg handig als je bijvoorbeeld een condens droger en wasmachine in.


Elan Barneveld Ad Huizer: Prima service. Goed advies ook ten aanzien van een deel van de bestelling wat niet voorradig was. Levering perfect netjes met een.


Handige verbindingsset om de condensdroger op de afvoer aan te sluiten.

Maak eenvoudig van één afvoer een dubbele afvoer , zodat bijvoorbeeld wasmachine en droger op. Bestel de PVC y - stuk afvoer bij. Dubbele afvoerpijp voor was-, afwasautomaat of condensdroger. Lijm een PVC zwanenhals in de afvoerpijp voor de wasmachine. Shop nu alle klus artikelen online.


Klus artikelen voor lage prijzen. De webshop voor uw Huishouden. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Op de afvoer een Y stuk en stukje buis lijmen en even netjes.


En een wasdroger heeft toch een stoom afvoer nodig ? Je kan het y - stuk er gewoon insteken. Wasmachine en droger gebruiken nu dezelfde afvoer. Essentieel voor een goede werking van uw wasmachine en droger is de afvoer van het water. Verbinden van twee lengtes doen we met een mof, T stuk , Y stuk of bochten.


Complete wasmachine afvoerset met buis,. Geschikt voor afvoer van wasmachine en droger tegelijkertijd. De Scanpart PVC y - stuk afvoer is een dubbele afvoerpijp om afvoerslangen op aan.

Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Voor 23:bestel morgen in huis. Alle webshops via portaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts