donderdag 19 maart 2015

Leuke plastic bekers

Mok bedrukt met tekst en foto. Simpel en snel online bestellen! Zeven verschillende formaten. Makkelijker wordt het niet! Bestel nu wegwerpbekers voor uw horeca.

Gratis verzending vanaf €30! Op feestjes is het gebruik van plastic bekers niet weg te denken. Je kunt ze op grote schaal en naar gewenste kleur en grootte inkopen, en na gebruik.


Plastic is bijvoorbeeld minder geschikt voor warme dranken. Perfecte beker voor een leuk effect op. De plastic bekers hebben ongeveer 2ml inhoud.


Mokken en bekers voor elke gelegenheid Met de leuke mokken van Xenos hoef je nooit meer te mokken, want voor elke gelegenheid kun je bij ons een mok vinden.

Plastic bekers voor koffie, thee, water of bier nodig? Zowel voor warme als koude dranken! Geschikt voor warme en koude dranken. Super leuke plastic mokken ( bekers met handvat) met op elke beker aan ander lief.


Deze persoonlijke plastic bekers zijn leuk om als traktatie te gebruiken. Ze kunnen met verschillende dingen gevuld worden. De kleuren van de bekers zijn afhankelijk.


Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder. Bekers voor ieder feest, kartonnen bekers , papieren bekers , plastic bekers. Leuk om ook te gebruiken als traktaties. Bekijk het grote assortiment Borden en Bekers bij Lobbes. Leuke gekleurde plastic glazen.


Voordelig geprijsd en voor 21:besteld is de volgende werkdag in huis! Mila Sportprijzen: voor al uw bekers en medailles. Zoekt u geschikte prijzen voor de kampioenschappen die voor de deur staan?

Organiseert u een sportevenement en wilt. Ontvang 1x per maand een e-mail met leuke aanbiedingen en nieuwtjes in onze webshop. Klik hier om een prijs voor het bedrukken van plastic bekers online te.


Wat is er leuker dan iets zelf te maken? Vandaag heb ik zelf een lamp van plastic bekers gemaakt die nu gezellig in onze woonkamer hangt. Lees hieronder hoe je zelf. Ondanks de ontzettend lage prijs, hanteren we geen verzendkosten!


Shop originele glazen, nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts