maandag 16 maart 2015

Orgalux kruidenrek

Kruidenrekken Van Top Kwaliteit. Bestel kruidenrekken online. Wij gebruiken cookies om de voorkeuren van onze websitebezoekers te herkennen en de inhoud van onze site zo te optimaliseren.


Orgalux kruidenrek nergens goedkoper. Ongelooflijk wat we allemaal opbergen in een keuken!

Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen. Met bodembevestiging Materiaal:. Zekerheid keurmerk en snelle levering. Opgelet: past niet in binnenvoorraadlade!


De ORGALUX lade-indelingen en keukenhulpjes zorgen voor meer flexibiliteit in heel het huis. Aangepast aan uw gewoontes en noden. Alle kruidenpotjes vinden hun plaats in de ORGALUX kruidenhouder.

Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO! Neem de houder uit de lade en breng hem naar het fornuis of de gedekte tafel. OmschrijvingDeze kruidenhouder zorgt voor het perfecte overzicht op jouw kruiden. Dankzij de schuine stand zijn de etiketten duidelijk leesbaar en vind je in een.


Ruim assortiment rekken zoals wijnrekken, kledingrekken, wasrekken, schoenenrekken e. Vergelijk en bestel direct voor de laagste prijs online! Alle ORGALUX lade-indelingen zijn enkel geschikt voor Blum TANDEMBOX ladesystemen. Totale afmeting: 22cm x 19cm x 12cm Afmetingen van houders: x. Een ander highlight van ORGALUX is het nieuwe kruidenrek met handgreep (vanaf euro).


Doordat de kruidenpotjes schuin achterover staan,. Nieuwe ORGALUX opbergsystemen van Blustijl,. De orga line bordenhouder is in grootte verstelbaar voor borden van 18cm tot 32cm.


Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. This Pin was discovered by Amely Veldeman. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


De kruidenhouder van ORGALUX schept direct orde in uw lade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts