woensdag 25 maart 2015

Beertender fusten

Na jaren trouwe dienst moeten we je meedelen dat de Beertender fusten binnenkort niet meer aangevuld worden in de winkel. Bier aanbiedingen van fusten bier en vaatjes bier. Alle het bier in de aanbieding vind je hier. Voor de Beertender , Perfect Draft en horeca tap bier.


Vul hieronder je geboortedatum in.

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website. Wat is de prijs van een Heineken Beertender fust ? Thuistap zoals Perfect draft, Beertender of Heineken Sub ? Wij verkopen online de vaatjes voor, fusten of vaatjes voor deze taps zijn op de overzichtspagina te. Heineken Pilsener () is een volmout pilsener bier dat dankzij gebruik van het unieke.


Heineken A-gist een fruitige geur en mild bittere, frisse smaak heeft. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen.

HOPT, hier koop je het beste speciaalbier en craftbier in fust of in tapvaatjes. Misschien kunnen de beertenders nog naar een derde wereldland om daar te. Jumbo heeft ook nog fustjes beertender nog in het schap staan à € per fust.


Ervaar ook thuis de smaak van een hoogstpersoonlijk getapt glas Hertog Jan. Hoewel u geen tapervaring nodig heeft om het PerfectDraft apparaat te. Vind hier alle informatie over Brand fust beertender. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op Supermarktaanbiedingen. Houdbaarheid van het fust.


Na het aansluiten van het fust is deze dagen houdbaar in de thuistap. De fusten voor de Krups BeerTender kunnen gedurende deze periode. Info over beertender fust. Resultaten van zoekmachines!


De BeerTender van Heineken (met naast Heineken ook Amstel en Brand) en de PerfectDraft, oorspronkelijk ontworpen door Philips en InBev. InBev en Philips hebben een thuisapapparaat op de markt gebracht met de naam PerfectDraft. Deze tap is in tegenstelling tot de BeerTender een open systeem, wat wil.

Koop of Verkoop beertender op Marktplaats. Altijd goed getapt bier met de Heineken thuistap: zo makkelijk is het. Jij hoeft alleen te genieten van jouw thuis bier tap.


Felsgold Weizen fust liter Exclusief bij Makro. Aro Pils liter Exclusief bij Makro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts