vrijdag 31 oktober 2014

Uittrekbare lade

De grootste collectie kastlades vind je hier! Kastonderdelen tegen lage prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online.

Zo hebben we een volledig uittrekbare diepe lade die de hele inhoud zichtbaar en makkelijk bereikbaar maakt. Voorzien van BLUMATIC-zelfsluittechniek, die ervoor zorgt dat de lade na het sluiten in gesloten toestand. MAXIMERA uittrekbare kastinrichting.


UTRUSTA beslag om lade op deur te monteren € 4. Volledig uittrekbare lade per mm verstelbaar - Verstevigingsprofielen geven extra draagkracht - Deursets, achterwanden, schuifdeuren en vleugeldeuren. Kast-inrichting is de specialist op het gebied van kastinrichting. U vindt er een breed assortiment op het gebied van inrichting van iedere kast in huis.


HOME AFFAIRE ledikant Tim, met uittrekbare lade voor extra matras als logeerbed in de online shop van OTTO.

Onze standaard volledig uittrekbare ladegeleiders zijn ideaal. U kunt hierdoor uw lade zo ver opentrekken dat u bij de achterste spullen kunt. Dubbelwandige stalen laden met geleider incl. De volledig uittrekbare geleider met softclosing heeft een draagvermogen van 40kg.


Lade opbergsysteem wit hout met elastiek. Speciale prijs € 7Normale prijs € 1100. Selecteer de juiste uitvoering voor de lade -lengtes die u nodig heeft. Standaard Softclose Push.


Het voordeel van volledig uittrekbare ladegeleiders. Bij uittrekbare geleiders voor schuifladen is het assortiment van Hettich onovertrefbaar. Beproefde uittrekbare kogelgeleiders en de eenmalige Quadro-geleiding bieden. Telescopische lade te gebruiken bij uw Kind werkplaatskast.


Trek de lade volledig uit en u heeft een overzichtelijke opbergruimte. Eenvoudig te bevestigen in de kasten. Stabiliseringsset voor volledig uittrekbare lades Deze stabilisatieset voor lades is geschikt voor gebruik bij brede, ondiepe lades in combinatie met Blum.


Wil je het bestek in een bestekkorf of een uittrekbare lade kunnen plaatsen?

Ook diepe en hoge lades zorgen voor optimale bergruimte in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts