donderdag 23 oktober 2014

Inrit vrijhouden bord

Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Gratis verzending vanaf € 30! Pictogram bordje inrit vrijlaten Maat: 600x600mm. BORD UITRIT VRIJHOUDEN - aanbiedingen,.


Voor elk jaargetijde een bord Houd je van een strandvakantie, of ga je liever skiën in de Alpen? Uitrit vrijlaten borden bestelt u snel en eenvoudig bij VerbodsbordenOnline. Deze uitrit vrijlaten borden zorgen ervoor dat automobilisten worden gewaarschuwd.


Wilt u een artikel op maat? Hallo,U kent ongetwijfeld het bord Uitrit vrijhouden. Wat zijn de consequenties indien je daar toch parkeert ? Met het bord Uitrit Vrijhouden verzoekt u anderen de uitrit vrij te laten en deze niet te blokkeren door ervoor te parkeren. Wij kunnen speciaal voor u een artikel op maat leveren met een ruimte keuze uit materialen.


Ik heb een auto in de garage staan. Op de garagedeur heb ik een bord met uitrit vrijlaten. Dit zodat ik mijn auto in en uit de garage kan rijden. Herkennen van een uitrit of inrit.


Mag een gemeente aan de doorgaande weg een bord plaatsen. Symbool dat aangeeft dat men de inrit moet vrijlaten, indien men dit niet doet loopt ze de kans dat zijn of haar auto wordt weggesleept. Sticker of kunststof bord. Shop nu alle klus artikelen online. U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.


Stel uw vraag over dit product d. Inrit vrijhouden PP 400x250mm. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Maar wel is het verboden voor een inrit of een uitrit te parkeren. Het verkeersbord inrit vrijlaten zorgt ervoor dat niemand fout parkeert en uw weg blokkeert.


Omdat het 1-richtingsverkeer is zou je denken dat er aan beide kanten van de inrit een onderbroken gele streep gezet wordt. Borden en stickers voor parkeerbeheer. Dit bord is extreem sterk gemaakt van coil coated aluminium met een dubbel omgezette bordrand met afgeperste hoeken.


Aluminium roest niet en is 1 recyclebaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts