vrijdag 24 oktober 2014

Damastpapier tafelkleed

Damast tafelkleden bij VEGA. In 2-werkdagen geleverd. Op zoek naar tafellinnen? Vega Direct heeft een groot aanbod! Prachtige katoenen Tafellinnen. Bekijk nu ons assortiment!

XXL Korting - Alles op Voorraad! Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Bestel je tafelkleden nu online. Ontdek de verrassend lage prijzen!


Dit mooie rode tafelkleed is afgewerkt met damast motieven. Een geschikt tafelkleed voor een feestelijke gelegenheid! Het tafelkleed valt als linnen, maar heeft de voordelen van papier.


Het damastpapier van Hodi International is van hoge kwaliteit. Vele aanbiedingen bij bol.

Tenzij anders vermeld zijn de andere accessoires niet inbegrepen. Grote collectie tafelkleden vind je hier! OTTO: snelle levering bij u thuis! Tafelkleden tegen de laagste prijzen. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Het beste assortiment Schoonmaakartikelen papier vind je op Bruna. Vandaag voor 22:bestel morgen in huis! Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief,. Dit tafelkleed van dik, stevig papier komt op een rol van meter.


De breedte van deze rol damastpapier is 118cm. Je knipt dit damastpapier eenvoudig op de gewenste. Een tafelkleed is een belangrijke sfeermaker en beschermt jouw tafel ook nog eens tegen krassen en vuil. Ook voor mooie servetten kijk je op Xenos. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Gratis verzending vanaf € 30!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts