maandag 13 oktober 2014

Welke olie airfryer

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Altijd smaakvol, ambachtelijk bereid en rijk gevuld met de beste ingrediënten. Als je de airfryer gaat gebruiken is het even wennen natuurlijk aan het gebruik ervan.


Vooral als je jarenlang gewend bent een frituurpan te gebruiken. Je hoeft alleen olie toe te voegen als je gerechten bereidt met verse. Vandaag wil ik ingaan op hoe je snacks het beste bereidt, welke je moet kopen,.

Zonder een drupje olie maak je de knapperigste frietjes, je hebt geen friteuse meer nodig. Het duurt alleen wel langer en je moet een heel klein beetje olie aan de airfryer toevoegen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle airfryer vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw frituurpannen.


Uw gewenste product in onze webshop. Beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Doe niet te veel olie of snacks in één keer in de friteuse. WELKE aardappel je gebruikt voor de patatten. Airfryer afbakken zonder extra olie. Maar er zijn zoveel merken op de markt, welke moet je kopen?


In dit artikel helpt Eetnieuws je wat op weg. Het belangrijkste voordeel van frituren met hete lucht is dat je geen olie of vet nodig. Hoe je het beste friet in de airfryer kan bereiden? Ga je diepvries friet gebruiken, dan moet je goed vooraf kijken naar welke friet je koopt. Kun je ook “gewone “snacks in de airfryer bakken als je extra olie toevoegt?


Met gewone snacks bedoel ik natuurlijk welke normaal gesproken in de frituur worden. Mora oven kroketten of Kwekkeboom kroketjes? Frietjes bevatten daardoor tot minder vet én ze smaken.


Olie bestel je in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts