woensdag 22 oktober 2014

Automatische biertap

Bestel Kroon bier nu online! Benieuwd hoe Kroon te werk gaat? Nieuw: Fust L zonder statiegeld. Verfrissend en licht fruitig.


Wij hebben samen met onze projectgroep op de hogeschool kempen een automatische biertap ontwikkelt. Deze machine zal automatisch bier tappen tegen een hoog tempo.

Wij leveren een kwalitatief zeer goede bierkraan voor automatisch tappen van bier zonder tapverlies. De beerTEC automatische biertap. Deze moderne automatische biertap is het ideale hulpmiddel om uw hardlopers bier in verschillende maten te tappen. Bent u op zoek naar een automatische biertap ? Dan is Van Duijnen Horeca uw adres. Neem snel contact op en start meteen met besparen!


BIERKRANEN BIERTAPS FlowGuard levert automatische bierkranen met het uiterlijk van een gewone biertap voor gedoseerd tappen van fust- en tankbier. Vind de beste selectie automatische biertap fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit automatische biertap voor de dutch luidspreker markt bij.

Wij hebben met onze groep een auomatische tapinstallatie gemaakt die tegen een hoog tempo pinten bier tapt. De tap bestaat uit een paar hoofdonderdelen, namelijk: de. Bespaar simpel en snel op uw drank.


BeCoNet heeft de beste oplossingen voor horeca automatisering en tapautomatisering. Bekijk al onze mogelijkheden. Een biertap is een installatie voor het schenken van bier. De installatie wordt veelal gebruikt in de horeca Geschiedenis.


De elegante automatische bierkraan van FlowGuard is leverbaar in chroom of messing en kan in de meeste gevallen op uw bestaande zuil geplaatst worden. Lindr Soudek luxe biertap kraans Lindr soudek luxe biertap kraans de biertap lindr soudek is een zeer luxe biertap met een roestvrij stalen frame aan de. Beertec levert kwalitatief hoogwaardige en innovatieve oplossingen op het gebied van barautomatisering, horeca automatisering, postmix, wijnzuilen en automatische. Biertap van The engineering Network.


This video is unavailable. Want de beste ingrediƫnten, beproefde. We gaan daar heel ver in. Vind mobiele biertap op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Opvallende bar(ren) verhuur.


Bij Evenetent in Zwolle heeft u een ruime keuze uit mooie barren en biertaps.

U kan een losse tapinstallatie huren zoals een biertap. Wenst u een tapinstallatie te huren? Dan bent u bij Primatap aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts