vrijdag 13 juli 2018

Houten messenblok zonder messen

Voor het veilig bewaren van messen. Messenblokken koop je bij de expert! Als liefhebber wil je kwaliteit. Daarom bieden wij alleen het beste! Koken begint met goed gereedschap.


Bekijk Direct Ons Aanbod!

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Groot aanbod kwalitatief bestek, zoals messen voor uw horeca. Hout (9) - Dit 15-delige messenblok is vervaardigd uit duurzaam acaciahout. Ovale kunststof messenblok ZONDER messen.


Wusthof messenblok voor delen grijs Degelijk houten messenblok geschikt voor messen , een keukenschaar, een vleesvork en een aanzet staal. Bent u op zoek naar een messenblok met of zonder messen ? Kom naar onze webshop en bestel ze vandaag nog voordelig online! Geen hobbykok kan zonder een mooie maar vooral ook handige messenblok.


Laat messen niet meer los in de keukenla liggen maar steek ze in een messenblok.

De binnenzijden van de gleuven in een houten messenblok zijn vrijwel onbereikbaar. Hoewel de messen meestal droog en schoon in de gleuven gestoken wor. Een messenblok is een essentiële aanvulling op je messenset. In een goed messenblok kun je messen veilig bewaren zonder dat deze bot worden.


Snijden met een mes is één ding, zonder snijplank is het stukken lastiger om je. We hebben houten snijplanken en. Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle prijzen vergelijken.


Betaal nooit meer teveel. Kies uit producten vanaf €70. Geïnteresseerd in een messenblok met messen ? Houten messenblok Coninx RAF rubberhout. RVS messenhouder zonder messen. Thomas 6-delige steakmessenset met houten messenblok.


Stel je toch eens voor, je hebt je enorm uitgesloofd en een fantastische maaltijd gemaakt. Gemakkelijke insteek van de messen. Een goede (hobby)kok heeft voor elke snijklus een passend mes.


Bovendien mag een goed mes gezien worden, en daarom is een messenblok van hout en plexiglas een mooi.

Victorinox messenblok zwart hout - Zwart houten messenblok. Plaats voor messen en aanzetstaal. Bestel eenvoudig en snel op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts