vrijdag 20 juli 2018

Glazen objecten

Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf €30!


Ontdek onze unieke collectie. Warme tinten in een prachtig object ! In de heldere druppel omgeven door een oran.

Glaskunst en kristal glaskunst van bekende glaskunstenaars. Alle glaskunst objecten zijn uniek en betaalbaar. Reacties uitgeschakeld voor Modern Glas in Huis. Vind glas objecten op Marktplaats. Prachtig Glas biedt u een breed assortiment van mond geblazen glazen objecten in verschillende prijsklassen.


Voor iedereen een voordeel. De collectie is afkomstig uit Nederlan. Een robot die de mooiste glazen objecten maakt.

Stefanie Penders combineerde daarvoor het traditionele vakmanschap met machine learning. Beeldjes van glas en sculpturen van glas , mooie kleurrijke designs in diverse maten. Uw originele decoratie beeldjes voor u online.


Resultaten van zoekmachines! Glas , edelstenen en metaal zijn lastig te fotograferen objecten. Maar wanneer je voldoende weet van licht(inval) en het elimineren van reflecties en andere afleidende. In veel objecten die ik ontworpen heb, komt het eiland terug. U ziet het in de kleuren die ik vaak gebruik.


Het glas reflecteert het gevoel van het eiland. Deze glasobjecten zijn leuk om als kado weg te geven of als een. Welkom op mijn site met glasobjecten. Ik ben Anton Janse en woon in Zoetermeer. Deze website geeft een overzicht van door mij.


Ontwerp op maat, alles is mogelijk, bekijk het hier. Place your contact info here. Hangers Schalen Specials. Bekijk onze mooie collectie glazen vazen, glazen schalen en glaskunst objecten online.


Unieke glazen objecten gemaakt door Linda van Huffelen van Glasuniek.

Unique fused glass objects made by Linda van Huffelen (Glasuniek). Héérlijk, werken met glas , met zoveel kleuren, of juist zónder kleur! Het stopt waar je fantasie stopt, ik weet nu al dat ik té kort leef om al mijn ideeeën uit.


Glazen objecten maken is voor Aja Snelleman een avontuur, een uitdaging. Steeds zoeken naar nieuwe vormen en spontaan ontstane effecten gebruiken in volgende objecten. Glasfusing is het versmelten van (vlak) glas in een glas -oven om zo nieuwe objecten te creëren.


Dat is het specialisme van Studio Scope waarmee diverse objecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts