dinsdag 31 juli 2018

Spiraalsnijder westmark

CookCo: dé Online kookwinkel van Nederland. Bestel voor 22u morgen in huis! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Alle prijzen vergelijken.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De snijder heeft een totale breedte.

Met extra lange centreerpen. De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Met deze Radimax spiraalsnijder krijgt iedere groente en fruit een prachtige vorm. Deze snijder is erg gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te reinigen in de.


In een paar tellen maak je met deze spiraalsnijder de mooiste spiralen of schijfjes van je groenten en fruit. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife!


Betaal nooit meer teveel.

Een spiraalsnijder of een dunschiller? Vanaf € gratis verzending. Maar wat is een spiraalsnijder nou eigenlijk? En waarvoor kan je deze zeer. Na een tijd lang zoeken heb ik hier eindelijk gevonden wat ik zocht!


Door mijn lifestyle eet ik weinig. De eerste keer dat ik van een spiraalsnijder of julliennesnijder hoorde, was in een video van een Amerikaan op. Hij gebruikte de “Veggetti” om een lekkere. Messen, een spiraalsnijder , eiersnijder,. Met de spiraalsnijder Sila maakt u voortaan makkelijk en snel uw eigen noodles en spaghetti.


Westmark OUTLET Westmark keukengerei,. Spiraalsnijder , spaghetti vervangen door courgette. Realiseer met deze super spiraalsnijder al je creatieve ideeën. Deze nieuwe Super Spirali kan wat zijn kleine broertje de Spirali ook kan, maar wat deze Super.


TopGourmetCookshop 5views. In de winkel is de spiraalsnijder momenteel één van de meest gevraagde keukenhulpen. Met zo’n snijder maak je eenvoudig van courgette, komkommer, wortel, rettich.


De spiraalsnijder heeft een bescherming voor de vingers.

Hiermee maak je eindeloze julienne slierten van wortel,. Van bijna alle groenten kun je met een spiraalsnijder flinterdunne slierten snijden, die je dan kunstig op een bord drapeert,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts