dinsdag 1 augustus 2017

Glazen inmaakpotjes

Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf €30!


Bekijk onze uitgebreide collectie Glazen. De inmaakpotten zijn geproduceerd van extra sterk glas. NIET al onze inmaakpotjes zijn bestand tegen steriliseren in een hete oven en tegen hete vloeistoffen.


Welkom bij Glasverpakkingen. Gebruikt voor het inmaken van groenten en fruit. Kies en filter hier de gewenste Glazen Potten. Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt!


Bestel makkelijk en snel op Verpakkingshop. Toen ik laatst een rondje liep in de Action kwam ik iets tegen waar ik wel héél blij van werd. Het zag er zo schattig uit! Het glas wordt door onze eigen transporteur met zorg bij u afgeleverd.


Mocht de door u gezochte pot, fles of inhoudsmaat er niet bij staan,. Glazen jampotjes en grotere glazen groentepotten en nog grotere glazen potten waar grote augurken in zaten en. Dan is een Mason Jar, uit ons assortiment glazen en karaffen, misschien iets voor jou. De glazen potjes en inmaakpotjes zijn van dille-kamille en te koop in de winkel of webshop vanaf € met witte deksel € 50. Hier kun je bijvoorbeeld zelfgemaakte drankjes of soepen in bewaren.


Glazen potten zijn handige opbergers en staan leuk in de keuken. Xenos heeft een uitgebreid assortiment voorraadpotten en bewaarpotten. Koop kleine glazen jampotten snel en voordelig bij Het Kookhuis! Binnen 1-werkdagen in huis.


Voor 23:uur bestel morgen in huis. Glas kan niet goed tegen grote, plotselinge temperatuurwisselingen: van koud naar ineens heel warm of omgekeerd. Je kunt eventueel een glastang gebruiken om de.


Er zijn tal van verschillende glazen potjes en plastic potjes te bekijken op Verpakking. Van een apotheek potje, plastic potjes, pet potten, de bekende weckpot. Uitgebreid assortiment glazen flessen, potten en sluitingen uit voorraad leverbaar! Koop ik een vacumeerapparaat bij jullie en krijg ik er 1vacuumzakken bij!


Ik had het niet gelezen op de site dus het was een. Potjes waar een stukje glas uit ontbreekt zijn niét geschikt om te steriliseren! Bewaar de potjes koel en – heel belangrijk – uit het zonlicht. Omdat sommige soorten plastic schadelijk zijn doe ik alle noten en zuidvruchten nu in deze glazen potjes.


Catalonië Glasverpakkingen heeft een grote verscheidenheid in glazen oplossingen. Zit de gewenste verpakking van glas niet in ons assortiment? Jam maken en in een van de glazen inmaakpotjes bewaren!


Afsluiting van glazen potten Als afsluiting is een schroefdeksel of een twist offdeksel te prefereren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts