donderdag 31 augustus 2017

Servies brocante

Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Ontdek nu het uitgebreide aanbod serviezen bij Otto.


Bestel nu eenvoudig online! Verkoop van jong antiek en Franse brocante. Gave stoel die heerlijk zit!

Zoals je ziet kan er wel wat gedaan worden aan de zitting. Ik irriteerde me hier nooit aan want dit zat vaak onder het. Vind brocante servies op Marktplaats. Mooi met het deksel met de mooie greep.


Voor iedereen een voordeel. Ou vintage en brocante servies. Losse kop en schotels, borden, schalen, sauskommen en koffie- en theepotten, maar ook de mooiste oude serviezen voor weinig geld. Roomkleurige Sauskom met Bloemdecor (Iris) €95.


Compleet servies van Bavaria.

De sixties waren immers alles behalve saai! Shop origineel servies , nu nóg goedkoper tijdens de zomersolden op Made. Op zoek naar serviessets?


Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder. Welkom op de brocante en landelijke webshop van Woonwinkel Rustiek! Vintage, brocante , retro of antiek serviesgoed van porselein of aardewerk.


Super leuk en mooi lampetstel met roosjes. Betaal nooit meer teveel. Webshop voor jong antiek en brocante. Alle Topmerken op Choozen.


Vaak blijven er van serviezen maar enkele delen bewaard die prima te combineren zijn met andere. Wij, Barbera Bot en Barbera Keijzer, hebben een passie voor servies. Koffiepot, suikerpot, melkkan en 12. Vrijwel alle bekende merken.


Prachtige blauwe brocante schaal. Ook leuk met een plantje. Van oor tot oor een doorsnede van cm. Een landelijke keuken is pas helemaal af als er een mooie brocante servieskast staat.

Hierin kun je al het mooie servies kwijt. Bent u op zoek naar Royal Albert, Wedgwood of onderdelen van een ander Engels servies ? Brocante servieskast of keukenkast. Te lief met de zacht blauwe details.


Een eye cather tussen je servies. Wat kleine plekjes niets groots.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts