woensdag 30 augustus 2017

Schort versieren

Bekijk het volledige assortiment. Alles om smakelijk te tafelen. Bestel nu voordelig online! Lees de specials in ons magazine.


Ontwerp je schort online met je eigen design, foto of tekst tegen een topprijs!

Vind jouw schort in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Hier Is Hoe Je De Vrouwen Versiert Die Je Altijd Al Had Willen Hebben. Onbedrukt schort voor kinderen.


Blanco keukenschort om zelf te versieren en te kleuren. Het schort is ongeveer 4x 5cm. Vind de beste selectie schort versieren fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit schort versieren voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Info over schort versieren.

Resultaten van zoekmachines! Met dit katoenen kinderschort is de kleine kok helemaal compleet! Met textielstiften kan dit schort leuk versierd worden. Heel leuk voor je kinder kookfeestje!


Een wit schort versieren : best lastig als je geen creatieveling bent. Hieronder een voorbeeld waarmee het je best makkelijk gemaakt wordt toch? Maak met de kinderen een leuke koks muts en een kook- schort en ze zijn klaar voor. Bak van te voren wat cakejes of koop ze en laat deze door de kinderen versieren. Materiaal: Fairtrade gecertificeerd katoen.


CookCo voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt! Kleine kinderen versieren de schorten met textielstiften of textielverf, grotere kinderen kunnen zelf allerlei mooie bandjes, uit vilt geknipte figuurtjes,. Met een vintage schort van TopVintage wordt koken nog leuker!


Voor alle retro keukenprinsesjes: bekijk het hier! Het versierde schortje gaat mee naar huis zodat de kinderen thuis ook in de keuken kunnen helpen met hun eigen schortje voor! Op zoek naar een schort met foto? Binnen uur thuisbezorg gratis opdruk en meer!


Een uniek foto schort bedrukken met jouw.

Schort met foto bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts