woensdag 23 augustus 2017

Microplane rasp fijn

Blijvend messcherpe geëtste mesjes. Plaatsbesparende 5-in-1-functie. Microplane raspen liggen goed in de hand en zijn zeer degelijk. Raspen tegen lage prijzen. Bestel hier keukengerei online.


De fijne rasp is uitermate geschikt voor citrus-schil, parmezaanse kaas, gember, nootmuskaat en.

De rasp heeft een fijn profiel voor het raspen van harde ingredi. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO. Kan gebruikt worden voor harde kazen kruiden pepers en gember.


Uitsluitend de beste prijs en uitvoerig getest. Met een ergonomische zwarte softgrip greep en. De Jamie Oliver fijne rasp : een echte Jamie rasp die geschikt is voor alles wat je fijn wilt raspen.


Betaal nooit meer teveel. Tot slot is een fijne rasp ideaal voor het raspen van kaneel,.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. De fijne rasp gebruik ik het meest voor het raspen van citrusvruchten en als ik hele fijne geraspte kaas nodig heb. In ons ruime assortiment vind je raspen voor elk budget! Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife!


Het blad van de rasp is 1cm. Coolblue: alles voor een glimlach. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Gourmet raspen aanbied. Voor onder andere citrusvruchten en harde kazen. De beste rasp ter wereld.


Fijne rasp voor zacht en luchtig raspen (bijv. chocolade, tonkabonen). Grove rasp voor geraspt fruit en groente. Haal vandaag nog die raspen in huis. RVS blad en ergonomisch gevormde walnoten greep. Op zoek naar een fijne rasp voor het raspen van citrus vruchten?


Een vlijmscherpe rasp waarmee je mooi fijn citrusrasp krijgt. Een onontbeerlijk stuk basisgereedschap voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts