maandag 13 februari 2017

Curver bestekbak uitschuifbaar

Bekijk ons uitgebreide assortiment Curver. Voor 23:bestel is morgen thuis! Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen.


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Ontdek de Orgalux bestekbak , gemaakt om perfect te passen in jouw laden!

Een zeer praktische 5-vaks bestekbak die uit te schuiven is naar vakken. Extra sterke bestekbak met vijf vakken. Afmetingen: lengte 42cm, breedte verstelbaar van 30cm tot 52cm en hoogte 4cm. Kan uitgeschoven worden om hem passen te maken voor de lade en geeft dan direct extra opbergvakken.


Gratis Retour binnen dagen! Een compacte en stevige 4-vaks bestekbak. Ideaal om bestek geordend op te bergen. Deze bestekbak bestaat uit grote vakken.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor bestekbakken aanbied.

Bestekbak Haba uitschuifbaar. Info over uitschuifbare bestekbak. Resultaten van zoekmachines! Aan beide zijdes uitschuifbaar tot een maximale breedte van cm. Gemakkelijk uit te schuiven om de bestekbak uit te breiden van naar vakken.


Betaal nooit meer teveel. HABA uitschuifbare bestekbak. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Curver bestekbak uitschuifbaar Uitstekende kwaliteit bestekbak in verstelbaar formaat met vakken. Multi bestekbak met opzetbaar inzetbakje.


Super handig deze uitschuifbare bestekbak van bamboehout. De basismaat is 25cm x 35cm. Maar hij is uitschuifbaar naar 45cm x 35cm. CURVER BESTEKBAK UITSCHUIFBAAR 7-VAKS.


Pak nu extra voordelig in! Excellent Houseware Bamboe uitschuifbare bestekbak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts