maandag 6 februari 2017

Cupcake uitstekers

Uitstekers zijn er in vele vormen en maten. Voor beginners en professionals. Speciaal geschikt om de bovenkant van cupcakes te decoreren. Ruime keuze aan uitstekers in veel verschillende vormen en maten.


Gebruik de uitstekers voor het uitsteken van koekjesdeeg, fondant, marsepein en gumpaste.

Koop cupcake uitstekers direct online bij Deleukstetaartenshop. Diverse metalen uitstekers van hoge kwaliteit voor het uitsteken van koekjes, of het maken van decoraties voor taarten en cupcakes. Vind cupcake uitstekers op Marktplaats. Allerlei vormen uitstekers om belegde boterhammen , plakken kaas of ham, of groentes in keer een leuke vorm te geven.


Maak de leukste fondant decoraties zelf met deze handige uitstekers en plungers. Ook verkrijgbaar in aluminium. Bak heerlijke Cars thema koekjes met deze uitsteker set.

De twee uitstekers in de vorm van een race auto en een finish. House of Marie Baking Cups ;. Cupcake uitsteker (3) Ster (1) Natuur (2) Kerst. Koek-it is de webwinkel met het grootste assortiment uitstekers van Nederland. Ruim 5verschillende koekvormen vind je hier op voorraad. Alles voor koekjes bakken en.


Snijd een cupcake horizontaal door in gelijke plakken en haal er met maten (ronde) uitstekers rondjes uit. Diverse metalen en kunststof uitstekers en plungers voor het maken van koekjes of het maken van decoraties van marsepein en fondant. Deze gemakkelijk te gebruiken uitsteker is ideaal voor het decoreren van taarten.


De kleine uitsteker is perfect voor cupcakes. Of je nou een geboorte taart of babyshower cupcakes wilt maken of leuke baby koekjes wilt bakken, je hebt genoeg. Hier vind je alle uitstekers met een leuk baby thema. Koekjes uitsteker Cars McQueen.


Perfect voor het uitsteken van suikerpasta om taarten, cupcakes en koekjes te versieren met Uw favoriet Batman figuurtje. Met de pootjes uitstekers decoreert u cupcakes en taarten op een eenvoudige wijze.

Bekijk het volledige assortiment uitstekers in de webshop. Welkom in de meest uitgebreide taart(web)winkel gevestigd in Eindhoven In het uitgebreide assortiment van Partysweets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts