maandag 27 februari 2017

Glencairn glas graveren

Top Graveren voor bedrijven. Bezoek de showroom voor een demo! Krasvaste en afwasbestendige glazen. Bestel nú, al vanaf glazen! Bespaar Tot Op Graveren. Bekijk de beste aanbieding!

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Het whiskyglas is een mooie verjaardagskado of kerstkado voor de echte whiskyliefhebber. Het is het eerste whiskyglas dat werd.


Wat is whisky zonder het juist glas ? Bijna ondenkbaar, bijna ondrinkbaar. De Glasgraveur is dé specialist op het gebied van whiskyglazen graveren. Mooie bolling uitlopend op een dunne drinkrand voor jaren plezier.

Shtox is het enige high end whiskey on the rocks glas ter wereld dat na een simpele beweging van de hand. Glencairn glas Twinbox bevat twee glazen van het perfecte whisky glas. Proef de aroma's en geniet van je favoriete whisky. Glencairn whisky glas is het enige officiële glas gemaakt voor het drinken en proeven van whisky. Resultaten van zoekmachines!


Schotse Whisky Vaten voorzien van uitsparingen voor GlenCairn glazen. Personaliseer glas naar eigen ontwerp 3. Vul je adresgegevens in en betaal 4. Altijd De Laagste Prijzen. In de bodem van het glas zit. Meer dan 1glazen graveren ? Info over glencairn glas.


Mail of bel voor korting! Whiskyglazen graveren met naam, tekst of logo? Wij kunnen whiskyglazen graveren met jouw opdruk. Wil je whiskyglazen laten graveren met daarop je.


Op het glas ontstaat uiteindelijk een.

Kies zelf het design en de tekst en laat het binnen enkele dagen graveren en leveren. Tip: geef bij het glas een goede fles waarmee hij meteen het glas kan uitproberen! Wil je glazen laten graveren met bijvoorbeeld een eigen tekst of je bedrijfslogo?


The Glencairn Whisky Glass.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts